PRE-ORDER Personal Planner (start 10 augustus 2017)

PERSONAL PLANNER   Designed for Crew Members – Edition 2018
Uitgave in het Engels en gemaakt van 100% gerecycled papier

 

Wanneer je in de luchtvaart werkt kan het erg moeilijk zijn om je werk en sociale leven goed te kunnen combineren. Het vraagt veel tijd en energie om te socializen met vrienden en familie, om gezond te eten, om genoeg te bewegen en om een goede nachtrust te krijgen. Het komt allemaal neer op één magische formule: PLANNING!

Deze Personal Planner heeft alles wat je nodig hebt! Noteer je vluchten, stand-by’s en vrije tijd. Maak aantekeningen van je beste herinneringen en noteer de namen en details van de speciale mensen die je hebt ontmoet.

Daarnaast bevat deze Personal Planner de airport codes van bijna alle grote Europese airports!

Travel a lot, work hard, take care and carry this Personal Planner everywhere you go!

 

DE PERSONAL PLANNER IS HIER TE KOOP!

 

LET OP!

Deze Personal Planner is vanaf 10 augustus 2017 te koop.

Het gaat hier om een pre-order. De pre-order is t/m 10 september 2017. Op 11 september zullen alle pre-orders verzonden worden. Laten leveren op het BMC Amsterdam? Deze pre-orders zullen in de week van 11 t/m 17 september opgehaald kunnen worden. Hierover zal een mail verstuurd worden met de precieze datum wanneer deze klaar liggen. Voor bestellingen die geplaatst zijn na 10 september is er een levertijd van 1 – 5 dagen.

 

Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

DevKa

2 Comments

    • Hoi Rianne,

      Wat leuk dat je enthousiast bent! De Personal Planner is in de DevKa Travel Shop te koop. Als je een bestelling plaatst komt deze Planner 11 september (na de pre-order zoals aangegeven) jouw kant op! Je kunt naar de shop via de link in het bovenstaande bericht of via http://www.thisisdevka.nl/shop.

      DevKa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *