This is DevKa

Allereerst zal ik mezelf voorstellen. Mijn naam is Denise (22) en ik ben de eigenaresse van DevKa.
De naam DevKa is ontstaan doormiddel van een combinatie van mijn initialen, maar hoe is het
bedrijf eigenlijk ontstaan? Wat is DevKa?

 

Als vroege leerling moest ik vrij jong (15) een MBO-opleiding kiezen. Dieren, creatief, luchtvaart…
dat sprak mij aan! Na een aantal scholen bezocht te hebben kwam ik er toch achter dat creatief
of luchtvaart het zou moeten worden. Gezien onder andere mijn leeftijd ben ik begonnen met
een opleiding tot Grafische Vormgever, maar luchtvaart bleef kriebelen.

Na het behalen van mijn diploma besloot ik de verkorte opleiding Stewardess, Reisleidster, Hostess te starten. Tijdens deze opleiding ben ik gaan solliciteren bij verschillende luchtvaartmaatschappijen en werd aangenomen! Na de training heb ik mijn SRH-opleiding afgerond.

Al tijden werkte ik als Freelance Grafische Vormgever aan verschillende opdrachten. Ook bleef ik altijd de droom hebben om een eigen webshop te starten. Daarom besloot ik in 2017 om naast het vliegen als Stewardess stappen te maken en een eigen bedrijf te starten, DevKa!

 

DevKa Design

Het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, website’s valt onder DevKa Design. Na het invullen van het bestelformulier via deze pagina zal er een bevestiging verstuurd worden binnen 24 uur. Daarnaast
zal ik contact opnemen wat betreft de voortgang van de bestelling. Goede communicatie vind ik belangrijk zodat we samen tot een mooi eindproduct kunnen komen!

 

DevKa Shop

Als je in de luchtvaart werkt kan het erg moeilijk zijn om je werk en sociale leven goed te kunnen combineren. Mijn agenda werd een rommeltje en dat maakt het niet makkelijker op. Daarom begon ik met het ontwerpen van een Personal Planner speciaal ontworpen voor Crew Members. Ik merkte dat meerdere mensen hier behoefte aan hadden en ik besloot om deze Personal Planner te gaan
verkopen. Op deze manier is de DevKa Shop ontstaan. In de webshop zullen later ook andere producten te koop zijn.

 

Hopelijk ben je net zo enthousiast als ik! Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kun je bij Contact terecht. Ook zou ik het erg leuk vinden als je een berichtje/beoordeling achterlaat bij Gastenboek. Tijdens het bestellen van een product in de DevKa Shop kun je ook een specifiek product beoordelen.