Bestellen & Verzenden

Bestellen & Verzenden
Na ontvangst van de bestelling en de betaling zal er z.s.m. (binnen 24 uur) een ontvangstbevestiging met bijgevoegd de afgeronde factuur verzonden worden. Wij zullen vervolgens de bestelling gereedmaken voor verzending. Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een e-mail van PostNL met een Track & Trace code.

De meeste bestellingen zullen als een brievenbuspakket verzonden worden. Dit is echter afhankelijk van de grootte en hoeveelheid van de bestelling. Voor de levering van een brievenbuspakket hoef je niet thuis te zijn. Ook bij het verzenden van een groter pakket hoort een Track & Trace code. Deze code ontvang je tegelijk met de verzendbevestiging van PostNL. Op deze manier weet je precies wanneer de postbezorger bij jou voor de deur staat.

Kosten
Wij hanteren voor verzenden binnen Nederland verzendkosten van €3.90 per bestelling. Voor het verzenden naar het buitenland (EU) hanteren wij verzendkosten van €8.70 per bestelling. Bij een bestelling met een waarde van €30.- of meer zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Betalen
Je kunt bij DevKa (Shop & Design) betalen met iDeal en verschillende Creditcards. Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dan dient deze tijdens het bestellen in de winkelmand te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes helaas niet achteraf verrekenen.

Levering
De bestelling binnen Nederland zal na 1 – 5 werkdagen* in ontvangst genomen kunnen worden. Wanneer je bij de verzendbevestiging een Track & Trace code ontvangen hebt, dan kun je het pakket volgen. Bij levering naar het buitenland kunnen wij geen indicatie geven over de levertijd, omdat dit afhankelijk is van het betreffende land.

* DevKa (Shop & Design) is niet aansprakelijk voor vertragingen in de verzending wegens bijvoorbeeld drukte, stakingen en/of storingen bij PostNL.