Retourneren

Retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling volgens onderstaande voorwaarden:

Het item dient in de originele staat (inclusief labels en verpakkingen) te worden teruggestuurd. Beschadigde en/ of gebruikte items worden NIET retour genomen. Het retourneren komt geheel voor rekening en risico van de koper (tenzij anders overeengekomen).

RETOUR AANMELDEN
Een retour aanmelden kan door een e-mail naar thisisdevka@outlook.com te sturen. Gebruik hierbij ‘Aanmelding Retour’ als onderwerp. Voor het verwerken van de aanmelding hebben wij de volgende gegevens nodig:
– Naam en adresgegevens (verzendgegevens zoals vermeld op de pakbon)
– Het item (of meerdere items) dat je wilt retourneren (zoals vermeld op de pakbon)
– Graag reden van retour (zo gedetailleerd mogelijk)

Na ontvangst van de retouraanmelding ontvang je (binnen 24 uur) een bevestiging.

RETOURVERZENDING
Bij de verzendbevestiging van de bestelling heb je een pakbon ontvangen. Print de pakbon uit en streep door wat NIET retour gaat. Voeg de pakbon samen met wat WEL retour gaat. Wij adviseren om te verzenden met Track & Trace. Op deze manier kunnen wij de retournering zeker in goede orde ontvangen. Het retourneren komt geheel voor rekening en risico van de koper (tenzij anders overeengekomen).

Verzenden graag naar het volgende adres:

DevKa (Shop & Design)
Bovenstraatweg 18
8096 PE OLDEBROE
K

TERUGBETALING
Wij dienen een retournering binnen 14 werkdagen na aanmelding van een retour ontvangen te hebben. Na ontvangst wordt het bedrag van de retournering binnen 14 dagen teruggestort op de bankrekening die gebruikt is tijdens de betaling van de bestelling. Mocht de retournering buiten de termijn van 14 werkdagen bij ons binnenkomen, dan ontvang je een giftcard ter waarde van het bedrag wat van toepassing is.

LET OP! Indien de bestelling gratis is verzonden i.v.m. een bestelwaarde boven het minimum aankoopbedrag voor gratis verzending, dan geldt het volgende:

DevKa (Shop & Design) zal verzendkosten in rekening brengen wanneer wegens retournering het bedrag van de overige items onder het minimale bedrag voor gratis verzending uitkomt. De verzendkosten zullen in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen.