This is DevKa

Hoe DevKa is ontstaan:

Het bedrijf is eigenlijk ontstaan vanuit een lifestyle blog van Denise. Onze eigenaresse heeft 2 à 3 jaar een eigen lifestyle blog gehad. Ze schreef artikelen over de meest uiteenlopende dingen en zorgde vooral voor reviews van producten. Na een afgeronde opleiding Grafische Vormgeving besloot ze een opleiding te volgen tot Stewardess, Reisleidster en Hostess. Hierna is ze fulltime gaan werken bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en is ze gestopt met haar blog This is DevKa.

Inmiddels vliegt Denise al een aantal jaren, maar het ontwerpen en creatief bezig zijn bleef kriebelen. Daarnaast had ze al tijden de droom om een eigen webshop te hebben, maarja… waarin?

In de luchtvaart is het best moeilijk om je privéleven en werk goed te combineren. Ook Denise kwam erachter dat haar agenda onoverzichtelijk werd, maar bedacht de Personal Planner voor luchtvaartpersoneel. In eerste instantie had ze deze voor haarzelf ontworpen. Ze gebruikte haar eigengemaakte agenda en deze ging dus automatisch mee naar het werk. Steeds meer collega’s kregen interesse! Zo is het idee ontstaan om een eigen webshop te beginnen.

Waar de naam DevKa voor staat:

DevKa staat eigenlijk voor de initialen van onze eigenaresse. Haar initialen zijn ‘D’, ‘v’ en ‘K’. Als deze initialen uitgesproken worden, dan hoort u ‘Déé’, ‘véé’, ‘Káá’. Om het een beetje te laten klinken en het niet te langdradig te laten lijken is er uiteindelijk DevKa van gemaakt.

DevKa Shop:

In onze webshop vindt u verschillende (zelfontworpen) producten. Wij zijn voor de DevKa Shop altijd op zoek naar
de leukste ideeën en producten in onze stijl. Daarnaast maakt DevKa ook grafische ontwerpen in opdracht. Hiervoor verwijzen wij ook graag naar onze webshop of neem contact met ons op via het contactformulier.

DevKa Design:

Wij onderscheiden ons voornamelijk in de stijl, communicatie en de prijs. Bij DevKa houden wij van moderne en strakke ontwerpen, maar we luisteren natuurlijk vooral naar de klant. Dan komen we bij de communicatie terecht. Goed communiceren is belangrijk tijdens een ontwerpproces. Op deze manier kunnen wij ontwerpen volledig naar wens maken en dit in een korte tijd. Natuurlijk onderscheiden wij ons ook in de prijs. Wij vinden het belangrijk dat vooral startende ondernemers niet meteen het startkapitaal kwijt zijn aan een goede huisstijl.
Laten we eerlijk zijn… u wilt toch zo snel mogelijk winst maken met uw bedrijf?

Denise (oprichter DevKa)

Grafisch Ontwerpster – (MBO-4 diploma)
Stewardess – (Assistent Purser CA2)